Publicat per

Valoració final

Ja hem arribat al final de la llarga trajectòria del projecte grupal i és per això, que us donaré la meva valoració: sobre les solucions que he anat trobant per resoldre les dificultats del funcionament de les diferents eines, puc comunicar-vos que, a mesura que hem tingut problemes per poder dur a terme alguna de les tasques assignades, hem comunicat al grup la qüestió i amb una comunicació fluida, hem resolt el problema. No ha estat pas un grup problemàtic i això ens ha servit per donar-nos suport tots plegats. En la utilitat i eficàcia de les diferents eines per a l’aprenentatge o treball col·laboratiu, no ha sigut un treball difícil de dur a terme perquè tenim unes eines que són molt dinàmiques i que ens ajuden a tenir un projecte bastant resolutiu, tant en l’àmbit visual com conceptual. Les estratègies que he emprat per trobar els companys i per a comunicar-me durant les fases de treball en equip ha sigut des d’un inici la comunicació via correu electrònic i finalment whatsapp, sempre dirigint-me al grup d’una manera correcta i cooperativa.Sobre els reptes afrontats a l’hora de tirar endavant un projecte, fent servir un entorn virtual i treballant de manera asíncrona, puc dir que hem estat un grup proactiu, amb prou cohesió i persistents. 

Finalment, he après a col·laborar de manera activa en un projecte virtual amb una bona comunicació. Amb les eines que disposem (Drive, Sites, whatsapp, fòrum…) he pogut veure que es treballa igual de bé que de manera presencial. A més, en cert punt és molt més còmode perquè et pots organitzar millor les tasques. 

Considero que he tingut molta sort amb els companys i companyes que he tingut com a grup perquè hem assolit tots els objectius i, quan hem tingut algun problema, ho hem solucionat tot plegat.

Adjunto enllaços demanats:

Ha sigut una experiència molt enriquidora, gràcies.

Lorena Serrano

Debat0el Valoració final

Deixa un comentari