Publicat per

Presència a la xarxa

Doncs bé, un cop fet una ullada a que soc per al món d’internet es ven poca cosa, els meus perfils de les xarxes socials i algun contigut que consumia quan era petit al Youtube, tambe alguns resultats dels meus partits de futbol i estadístiques de fa uns anys, ja que no utilitzo molt les xarxes, tampoc hi ha molt on treure sobre mi en elles, mai m’ha agradat publciar molta cosa de mi ni de les persones del meu voltant

En la part de les xarxes socials, sempre he tingut la majoria, pero no em considero ni vull ser un consumidor de totes, el exemple clar i de xarxa social tòxica es TikTok, crec que es una xarxa social on pots perdre molt el temps i a l’hora nutrir-te molt, ja que si que hi ha persones que el seu contingut es infromatiu i interessant, però de 3 persones amb contingut interessant i nutritiu hi h 40 amb contingut dolent i per guanyar seguidors, fama i el principal, diners.

En el meu cas utilitzo especialment dos, instagram i twitter, principalment les utilitzo per informa’m de notícies a les que tinc interès, com per exemple, en el món del futbol. No soc una persona que puja molt de contingut, tinc les xarxes socials per nutrim dels demes, de informació i coses que considero interesants o buniques.

El paper que faig crec que tampoc es el mes correcte, ja que hi ha mils maneres d’aconseguir coses que algú vol amb les xarxes socials, ja sigui crear un perfil artístic, per una empresa o botiga física o online. El meu paper ha de crèixer en els properes mesos com tambè el contingut.

A la recerca que sempre he tingut sobre quines son les millors xarxes socials per aconseguir feina o un contracte de treball a un lloc desitjat per certes raons a la meva vida han sigut les respostes tipiques i no tant. Com a applicacions mes comuns o xarxa d’informació tenim infojobs,etc. Jo no coneixia la aplicació Linkedin, on fa uns mesos em van ensenyar les possibilitats i ventatges que té, últimament he creat i començat a intentar fer crèixer el meu perfil.

Debat0el Presència a la xarxa

Deixa un comentari