Publicat per

Presència a la xarxa

Des de fa molt de temps per a moltes persones, també jo, les xarxes socials són imprescindibles en el nostre dia a dia, ja sigui per comunicar-nos o per compartir posts o fotos nostres o que ens agraden però ens adonem que des del primer moment que tenim una xarxa social no exposem els altres i que la nostra informació es quedi en la red durant molt de temps per no dir per sempre. Hem considero una persona que sempre ha utilitzat molt les xarxes socials, concretament més “Instagram” i “WhatsApp” i també considero que per molt poca privadesa que podem arribar a tenir a les xarxes socials aquestes no deixen de ser una bona eina per poder comunicar-nos.

EGOSURFING

Aquest es el resultat si faig “ecosurfing” al meu cercador google del meu nom i cognom complet. Per la meva part jo esperava més resultats a l’hora de buscar el meu nom, però m’he adonat que a gairebé totes les xarxes socials o millor dit, en la gran majoria mai poso el meu nom complet o està en un ordre diferent per tenir una mica de seguretat malgrat no sigui així perquè segueix tenint xarxes socials i publico coses allà.

Tenint en compte que a dia d’avui se li dóna molt ús professional a les xarxes socials tant a persones que actualment li diem influencers que son personas conegundes com a grans empreses com pot ser IKEA o CARREFOUR tenen xarxes socials ja sigui per compartir els seus productes, posar les seves ofertes i per possar publicitat perque arribaran més facilment a tot tipus de public.

Recordem que la cibersegureta de cada xarxa social i de la que li donem als nostres comptes ha de ser imprescindible tant per als professionals com per a les persones que només les utilitzem per compartir moments amb les nostres persones de confiança, perquè les dades que posem quan creem qualsevol compte no deixa de ser informació nostre i personal que ens pertany.

Debat0el Presència a la xarxa

Deixa un comentari