Publicat per

ActiUOC 2. Ens organitzem i estructurem el projecte

Hola!

Aquesta és la imatge que proposo com a capçalera del nostre projecte perquè aquest tracta sobre l’ètica en el procés del disseny inclusiu. En la fotografia s’observa com l’escala d’un espai públic està també adaptada perquè puguin passar cotxets de nens petits, persones amb cadira de rodes i, en definitiva, qualsevol persona amb una discapacitat física que li impedeixi pujar escales. Enmig d’aquest espai han habilitat una rampa per aquest sector de població, de manera que a l’hora de dissenyar l’estructura s’ha dut a terme un plantejament inclusiu.

He recollit diverses imatges que he guardat en aquest tauler de Pinterest. La cerca ha estat exhaustiva, la fotografia que suggereixo finalment com a capçalera ha estat de les últimes que he trobat. En el tauler de Pinterest que he creat veureu que es pot representar gràficament la inclusivitat des de diferents punts de vista, he seleccionat imatges d’estils diferents a la que proposo. Però com que el tema principal inclou el disseny, m’he decantat finalment per la imatge de les escales amb rampa.

Debat0el ActiUOC 2. Ens organitzem i estructurem el projecte

Deixa un comentari